Coffee Crafters

Meetings & Events

De beste koffie. Op maakt gemaakt. Met een glimlach.

Beleef de echte Coffee Crafters ervaring op jouw evenement of feest. Wij leveren alleen de beste barista's, die over de hele wereld prijzen hebben gewonnen. Boek ons en maak indruk bij je genodigden of collega's met heerlijke koffie of laat Coffee Crafters de perfecte koffiespot opzetten op jouw privé-evenement of feest. Waarom trekken wij keer op keer alle aandacht tijdens een evenement? Omdat we houden van wat we doen en mensen écht een beleving willen meegeven. Overal en altijd.

Enkele blije klanten van ons:

 • Porsche
 • Dutch GP
 • Rosefield watches
 • Talpa
 • Made.com
 • Nespresso
 • Mud Jeans
 • En nog veel meer...
3183gallerij4 (1)

Onze diensten

Coffee Crafters installeert een strakke bar op jouw kantoor of evenement en maakt gebruik van de beste en meest kwalitatieve apparatuur. Wat is de locatie? Hoeveel mensen zullen jouw evenement bijwonen? Wat is de gelegenheid? Wij weten precies welke producten en koffiebar bij jouw evenement passen en hebben het echt allemaal in huis. Met bovendien een grote variëteit aan koffiebonen; van Ethiopisch tot Keniaans of Braziliaans.

Wij bieden de volgende type coffeebars:

 1. Mini Bar (90 x 60 x 70 cm): good to serve a max. of 25 people
 2. GS3 Bar (90 x 60 x 70 cm): good to serve a max. of 50 people
 3.  Brew Bar (90 x 60 x 70 cm): goed voor max. 25 gasten
 4. Linea Bar (90 x 140 x 70 cm): good to serve a max. of 250 people
 5. Mod Bar (90 x 140 x 70 cm): good to serve a max of 250 people

Workshops & Kantoor

En we bieden nog veel meer...

Genieten van een heerlijke kop koffie is een van de eenvoudigste genoegen in het leven. Dat weten wij als geen ander, want wij léven koffie. Zou het niet geweldig zijn om diezelfde ervaring helemaal zelf te creëren? Onze barista's kunnen altijd langskomen om jouw een exclusieve workshop te geven met de beste machines en koffiebonen die we hebben. Bel ons of laat een bericht achter, en wij maken een voorstel op maat.

En ja, de energie en heerlijke geur van koffie die onze barista's op evenementen delen, dat kunnen we ook permanent bij jouw op kantoor leveren. Nieuwsgierig? Elke doordeweekse dag vind je ons achter een geweldige espressobar koffie schenken in kantoorgebouw Het Atrium, gelegen aan de altijd dynamische en bruisende Amsterdamse Zuidas.

1 (37)-min

Volg ons

#CoffeeCrafters

Laat je informatie achter en we nemen snel contact met je op

nl_NLDutch

Contact