Coffee Crafters

Keyvisual_02-min

Onze passie. Op jouw locatie.

Bij Coffee Crafters houden we van koffie zetten, en dat is nog zacht uitgedrukt. We zijn erop gebrand onze passie voor high-end koffie zoveel mogelijk te delen met mensen. Dus ook met jou, waar je het ook nodig hebt. Een privé-evenement, een masterclass of gewoon een plek waar die heerlijke geur van cafeïne hard nodig is.

High end
coffee
service.

Services

Wat bieden we

Waar passie en prestatie samenkomen. Wij zijn de perfecte aanvulling voor jouw evenement of kantooromgeving en verzorgen de beste workshops. 

We doen er alles aan om je alleen het allerbeste te bieden. Als je met ons samenwerkt, werk je samen met kwaliteit. Kwaliteit in koffie én service.

Hoe we dat doen? We nemen de tijd nemen om jouw bedrijf en ambities te begrijpen, en stemmen onze service volledig af hierop. Maatwerk dus.

Over Coffee Crafters

Coffee Crafters is hét koffie collectief, opgericht door Yakup Aydin; koffiekenner en liefhebber pur sang. Met meer dan tien jaar ervaring aan de top van de wereld is hij een van de pioniers van de koffiecultuur zoals we die nu kennen en heeft hij de afgelopen jaren verschillende (internationale) prijzen gewonnen.

Volg ons

Inspired by you, always — #CoffeeCrafters

Laat je informatie achter en we nemen snel contact met je op

nl_NLDutch

Contact